OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD F.P. Halle-Gooik - Futsal Topsport Antwerpen  9-4 (3-2)

DATUM 16-04-2016

DOELPUNTEN 5' Carello (1-0), 5' Own-Goal (1-1), 6' Sababti (2-1), 7' Hitou (2-2), 13' Dujacquier (3-2), 24' Rahou (4-2), 27' Sababti (5-2), 30' Chaibai (6-2), 31' Hitou pen. (6-3), 32' Chaibai (7-3), 33' El Faroussi (7-4), 37' Dujacquier (8-4), 39' Dujacquier (9-4)

VERSLAG 2' schot Manfroi maar Zemmouri redt
3' plaatsbal van Carello op de paal
5' uitgespeelde combinatie in doel geplaatst door Carello (1-0)
5' uitbraak Hitou op rechts, schot in doel afgeweken (1-1)
6' Zemmouri rukt op maar balverlies en Sababti lobt de bal in het lege doel (2-1)
6' schot van Achabar strandt op de deklat
7' Boujouh treft de paal na een insteekpas
7' vrije schop Hitou afgeweken en zo in doel (2-2)
9' Zemmouri moet 2 maal redden op schoten van Halle-Gooik
12' schot voorlangs van El Fachi
13' zwak schot van Dujacquier glipt door de benen van Zemmouri (3-2)
14' schoten van Hitou en Zaaf op de doelman
17' Manfroi haalt 2 maal hard van ver uit maar Zemmouri staat pal

Boeiende eerste 10' waarbij het spel op en af ging en Halle-Gooik telkens op voorsprong kwam. FT Antwerpen vocht sterk terug, maar zag sterkhouder Achabar met zware blessure uitvallen en zal sterk moeten spelen op een uitgekookte tegenstander uit verband te spelen.

22' schoten van Carello en Manfroi op de doelman
24' schot van Rahou in doel (4-2)
27' Sababti scoort op voorzet van Manfroi (5-2)
28' Dujacquier schiet op de deklat en daarna op de paal
29' Zouggaghi stuit op Zemmouri
30' lob van Dujacquier naar Chaibai die in de vlucht onder de lat schiet (6-2)
31' Zaaf plaatst de bal net naast doel
31' handspel Halle-Gooik en Hitou scoort de penalty hoog in doel om Antwerpen teug hoop te brengen (6-3)
32' Chaibai scoort na een vlotte combinatie aan de tweede paal (7-3)
33' doelpunt El Faroussi (7-4)
34' Zemmouri vrijgespeeld maar Ageren zit ertussen
37' vluchtschot Dujacquier botst in de verste hoek binnen (8-4)
39' balverlies FTA en Dujacquier kan in het lege doel besluiten (9-4)
40' Gustavo schiet hard op de paal

Spannende eerste helft waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn en het publiek waar voor zijn geld kreeg. In de tweede helft maakt Halle-Gooik vrij snel het verschil en speelt de match uitgekookt uit op de counter. Antwerpen kan door het verlies van zijn sterkhouders het verschil in sterkte van de bank en ervaring niet compenseren, maar heeft zijn vel duur verkocht en kan terugkijken op een verdienstelijke wedstrijd.
Tot slot nog een pluim voor de uitstekende ontvangst en organisatie door de KBVB.